Om os

Kort fortalt om Develtron

Hos Develtron er vi specialister i LED-lys og styring af det. Vi har mange års erfaring i at skabe værdi for vores kunder med belysningsløsninger til detailsalg, messer, uderum, restaurationsmiljøer og meget, meget mere. Og vi er dedikerede til at hjælpe dig med at skabe de løsninger, du skal bruge.

Faglighed, service og godt samarbejde

Høj faglighed har været en af vores grundsten fra dag et. Vi har elektronikfagteknikere og svagstrømsingeniører, som sikrer kvaliteten af vores løsninger hver eneste dag, og vores belysningskonsulenter har mange års bred erfaring fra branchen.

Derfor holder vi et meget højt kvalitets- og serviceniveau fra rådgivning og sparring til udvikling og produktion. Som kunde har du altid let adgang til vores salgsafdeling, supportteam og udviklere, og det gør samarbejdet nemt og ligetil. Og giver dig den løsning, du skal bruge.

Kvalitet, erfaring og udvikling

Vi fremstiller selv vores lysløsninger, blandt andet på vores egen SMD-linje (Small Micro Devices). Vi har styr på hver eneste komponent i hver eneste styring. Det betyder, at vi til enhver tid kan give dig den kvalitet, du efterspørger.

Vi har fulgt den tekniske udvikling gennem alle årene – og vi har selv bidraget til den ved at udvikle styringer, dæmpere og LED-strips. Den dag i dag arbejder vores udviklingsafdeling målrettet på nye generationer af styringer og på specialprojekter for kunder i alle segmenter.

Vores mange års erfaring og vores mange succeshistorier har givet os en bred og detaljeret viden om belysningsløsninger. Den viden kommer dig til gode, når du arbejder sammen med os. Vi kan være med fra den første spæde ide til den sidste levering.

Historie, ledelse og ejerforhold

Develtron har eksisteret siden 2005. Vi har været med helt fra starten, da der kun var få anvendelsesmuligheder, og farvegengivelse var et fremmedord. I dag ejes vi af DVT Light Holding Aps, og den daglige drift varetages af COO, Morten Ziwes.