Dit lysprojekt

Lys er aldrig bare lys

Det rigtige lys kan sætte en stemning, understøtte et udtryk og give det sidste pift til et overordnet design. Det kan få dine kunder til at fokusere på et bestemt produkt, en særlig detalje eller et vigtigt punkt i lokalet. Lys er udtryk og æstetik. Og det er effekt og funktion. Lys er aldrig bare lys.

Vi har mange års erfaring i at skabe værdi for vores kunder med belysningsløsninger til detailsalg, messer, uderum, restaurationsmiljøer og meget, meget mere. Og vi har de tekniske kompetencer til at udtænke og udvikle lys- og styringsløsninger til snart sagt ethvert behov.

Hvad skal du bruge?

Når du samarbejder med os, tager vi først en snak med dig om, hvad du har brug for. Vi drøfter lysstyrke og dæmpning, farver og bevægelse, skyggevirkninger og silhuetter. Vi diskuterer strips og spots, styringer og strømforsyninger, og finder sammen ud af, hvordan dit belysningsbehov kan opfyldes bedst muligt – og til den bedste pris.

Løsninger, du kan regne med

Herefter konstruerer vi din løsning og sikrer os, at den fungerer, som den skal. Vi bruger udelukkende komponenter i høj kvalitet – nogle af dem har vi endda udviklet selv. Det betyder, at du kan regne med, at det virker. Også efter at installatøren er kørt.

Lys er aldrig bare lys, og en lysleverandør er ikke bare en lysleverandør. Hos Develtron får du rådgivning, afklaring, sparring, tips, god service og pålidelighed. Og du får den løsning, du skal bruge, og som bliver ved med at fungere, som den skal. I årevis.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at realisere dit lysprojekt.